Известие

Collapse
No announcement yet.

ИЗПОВЕДАЛНЯ!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• добре бе, да ебеш, кви са тея хора, дето в 3 през нощта си пускат музика така, че го чувам през 2 блока?
    И даже е радио....
    Реших, че съм си забравил радиото в колата включено....
    156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

• О, ЧУДО!!!!МИЯТ УЛИЦИТЕ В ПАВЛОВО......СЕГА....
      156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
      http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

• ....и до утре ще са чисти??????
        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
        F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Голямо черно, в сенките се крие, що е то?

БМВ черна 5-ца, без фарове, който ти излиза изневиделица сред паркиралите коли и аха да го натресеш, защото видимостта е 0 (голяма кръгла НУЛА)

искам да се кара целогодишно на фарове, аман от икономии!
          Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
          AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

• Тоя банер на Лукоил много ме дразни. Някой знае ли докога ще го има в сайта, та да не влизам дотогава?
            Сорри за мнението, ама имам алергия към тия и ББ
            Alfa 155 2.0TS 8V '93
            sigpic
            VW LADAVAGEN '81
            CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ

Comment

• ГолЕма профилактика, голЕмо нещо...
              Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Колеги, днес някой шибан копелдак (извинявам се за езика,но ми писна) е ударил една хубава лента на алфичката ми от край до край ... най-вероятно с ключа... е кажете ми кфи са тия завистници !?
                Не може да дойде да ми каже нещо очи в очи, ми ще прави мизерии ... ако го видя, колеги, тоя заблудения кой е , просто ще го удуша ..
                sigpic
                Cruizin' down the streets in my one-four-six

Comment

• Първоначално публикувано от Ruro Покажи съобщение
                  Колеги, днес някой шибан копелдак (извинявам се за езика,но ми писна) е ударил една хубава лента на алфичката ми от край до край ... най-вероятно с ключа... е кажете ми кфи са тия завистници !?
                  Не може да дойде да ми каже нещо очи в очи, ми ще прави мизерии ... ако го видя, колеги, тоя заблудения кой е , просто ще го удуша ..

Много кофти колега мен от това ме е най страх а колкото до това защо 100% са завидели на красавицата и са решили да направят мръсно
                  156/2.0 Selespeed - Alfa Romeo 156 2.5 v6 24v --> http://vbox7.com/play:m1d6507527

Comment

• Живота е много гаден понякога...защо, защо глупавите обстоятелства трябва да те разделял с любимия човек...
                    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                      Живота е много гаден понякога...защо, защо глупавите обстоятелства трябва да те разделял с любимия човек...
                      Какво е станало?
                      sigpic
                      Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
                      BMW 316 Compact '95

Comment

• Първоначално публикувано от Ruro Покажи съобщение
                        Колеги, днес някой шибан копелдак (извинявам се за езика,но ми писна) е ударил една хубава лента на алфичката ми от край до край ... най-вероятно с ключа... е кажете ми кфи са тия завистници !?
                        Цървули секви брат... На мен ми направиха тигелче на предния калник и шофьорската врата с ключ, а отделно 3 пъти ми пукаха с шило гумите пред блока... кво да ти кажа разбирам те напълно...
                        Alfa Romeo Brera 2.4JTD 260 whp

Alfa Romeo 147 Q2 1.9 JTDm 16V 273whp - EX

Comment

• Първоначално публикувано от TheTorpedo Покажи съобщение
                          Цървули секви брат... На мен ми направиха тигелче на предния калник и шофьорската врата с ключ, а отделно 3 пъти ми пукаха с шило гумите пред блока... кво да ти кажа разбирам те напълно...
                          Не казвам нищо за вас колеги, но това ме присети че един чичка с една ладичка с всеки изминал ден ми едва да му метна паве на тавана и да му спукам всички гуми с нож. Няколко пъти го предупреждавах но той продължава да спира на паркинга все едно е негов
                          sigpic
                          BMW 316 Compact '95

Comment

• Първоначално публикувано от DarkKnight Покажи съобщение
                            Не казвам нищо за вас колеги, но това ме присети че един чичка с една ладичка с всеки изминал ден ми едва да му метна паве на тавана и да му спукам всички гуми с нож. Няколко пъти го предупреждавах но той продължава да спира на паркинга все едно е негов

На такива и аз се дразня дето спират на 2 места при положение, че паркинга е препълнен и всяко място си е от значение. Ама чак пък да тръгна да пукам гуми и да дера коли... Винаги като паркирам гледам да съм така, че около мене да може да се мушне още някоя кола ако мястото го позволява ама на... Пусти му и шопски манталитет... Не е важно на мене да ми е добре важно е на комшу да му е зле.
                            Alfa Romeo Brera 2.4JTD 260 whp

Alfa Romeo 147 Q2 1.9 JTDm 16V 273whp - EX

Comment

• Първоначално публикувано от TheTorpedo Покажи съобщение
                              На такива и аз се дразня дето спират на 2 места при положение, че паркинга е препълнен и всяко място си е от значение. Ама чак пък да тръгна да пукам гуми и да дера коли... Винаги като паркирам гледам да съм така, че около мене да може да се мушне още някоя кола ако мястото го позволява ама на... Пусти му и шопски манталитет... Не е важно на мене да ми е добре важно е на комшу да му е зле.
                              Ами той освен всичко и ми блокира гаража... Кога ли няма да успея да изкарам колата и ще се сбъднат заканите... Да не пропускам че съм говорил с него и човешки и последния път го предупредих че след това колата ще си я намери на някое бунище...
                              sigpic
                              BMW 316 Compact '95

Comment

• Първоначално публикувано от DarkKnight Покажи съобщение
                                Какво е станало?
                                Ами момичето ще заминава да учи надалеч и така...
                                156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Working...
                                X